tirsdag 18. oktober 2011

Lykkelig som liten ♥

Tenker du over hva du smører på barnet ditt?
Vi lever i en tid hvor vi omgir oss med stadig flere kunstige og giftige produkter. Innen hudpleie dreier det seg om bl.a parabener, triklosan, siloksaner og flere andre. Forekomsten av atopisk eksem er mangedoblet de siste tiårene. Og det er stadig flere som sliter med tørr hud, eksem, bleieutslett og andre hudproblemer. Det er ikke så lett å bevise alle sammenhenger, men tror det er fornuftig å være føre var, og tenke over hva man smører på sine alle kjæreste, våre små babyer og barn. Lykkelig som liten er hudprodukter som er laget av naturlig, økologiske og miljøvennlige råstoffer. Alle produktene er 100% parabenfrie og inneholder kun naturlige oljer.

Produktene fra Lykkelig som liten er utviklet utviklet av de to legene Kari Løvendahl Mogstad og Nils Ivar Leraand fra Trondheim. Deres mål er å gi folk muligheten til å velge produkter som er skånsomme og trygge, både for huden og for miljøet. Lykkelig som liten jobber stadig med å utvide utvalget av naturlig og økologisk hudpleie for alle.


De tror det er viktig både for små og store å velge trygge, naturlige og økologiske hudpleieprodukter. De bruker de beste naturlige og økologiske oljene og råstoffene vi kan få tak i. Produktene er uten kortison, uten parabener, uten miljøbelastende stoffer.
Jeg har prøvd produktene, både på meg selv og Vida på 3 år, og er veldig fornøyd! Jeg har brukt hudkremen med lavendel olje i ansiktet og kropp på oss begge, og den funker kjempebra! Vida er plaget med eksem, og kan til tider våkne helt oppkloret fordi hun har klødd seg i søvne. Men nå er jeg påpasselig å smøre henne hver kveld med krem fra Lykkelig som liten, og ser forbedring bare over natten! Og det liker vi :) Kremen er også anbefalt av Grønn hverdag.
Anbefales varmt fra oss også!:)
Gå inn på http://www.lille-venn.no/ og les mer om produktene under Hudpleie

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...