mandag 14. mars 2011

Den store bursdagshelgen

Da var det hele overstått, fire dager med bursdagsfeiringer!!Sånn er det avogtil at ting hoper seg opp på en og samme helgen!Og denne helgen har vi hatt fire bursdagsselskap, til 3 bursdagsbarn!
Vida er flink å hjelpe til med forberedelser til bursdagen sin, men kjøkkenmaskina bråker jo sånn!!

Kick offèn på bursdagshelgen var 3 årsdagen til Vida, som var på fredag. Da hadde vi familieselskap!21 betydningsfulle mennesker på vår lille stue som er ca 30 kvadrat!Folksomt,men koselig :)
Selskapet starter ikke før bursdagsbarnet har blåst ut lysene og tatt det første kakestykket! :)
En veldig koselig 3 årsdag for Vida, med feiring  både på barnehagen og hjemme!
Hun fikk seg ny seng til bursdagen, så etter litt vandring inn og ut av rommet sitt sovnet hun, og på lørdag var ho klar for feiring nr. 2; Barneselskap!

Etterhvert ble hun dreven på dette med å blåse ut lysene på kaken, og stoppet litt opp først for å "ønkse sæj nåkke". Så med foldede hender og med bedende blikk på prinsessekaka si, ønsker hun seg noe....Ikke vet jeg hva det ver, eller om det gikk i oppfyllelse i løpet av helgen. :)

Etter at Vida pakket med seg litt av de nye lekene hun fikk i gave, plasserte vi henne hos Besta, mens Stella ble trygt plassert her hjemme sammen med Bestemor og Bestefar. Og vi reiste videre til en ny bursdagsfeiring, ei venninne som fyller 30!En koselig kveld i et koselig lag!
Det hele ble avsluttet med en 11-årsdag i går! Så vi har fått vår del av bursdagsfeiringer for en stund, frem til onsdag...da er det en som blir ten-åring som skal feires! Skal bli godt med litt kake og kaffi ja....
Ha en fin mandagskveld!

1 kommentar:

mona.z sa...

Ja, tar på med så mange feiringer, men deet er så koselig:) Den flotteste prinsessekaken jeg har sett, utrolig at dere klarte å begynne å skjære i den, klem fra Mona

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...