mandag 23. august 2010

Før:brudekjole Etter:dåpskjole

Min største utfordring på syfronten så langt; sy om en brudekjole til en dåpskjole! Fikk en hendvendelse fra en mamma som skal døpe sin lille prins nå i september om jeg ville ta på meg et dåpskjoleoppdrag; å sy hennes svigermors brudekjole om til en dåpskjole....oioi, veldig spennende, men også veldig nervepirrende siden jeg ikke har sydd klær før. Bare disse pittesmå klærne til Tilda dukkene. Men jeg tok det som en utfordring, og er veldig smigret over at de tenkte på meg når de ville gjøre dette!
Slik så brudekjolen ut før (veldig dårlig mobilbilde...). Et veldig greit utgangspunkt egentlig. Var veldig heldig og fikk frie hender til å gjøre hva jeg ville med den. Men hadde klump i magen hver gang jeg satte saksa i den, tenk om jeg hadde klippet helt feil eller ødelagt hele kjolen. Ingen vei tilbake da :)
Har beholdt lengden på kjolen, fint med lang dåpskjole syns jeg da :) Så har jeg sydd opp og inn brystpartiet, laget nye armer og sydd en lue av restestoffet.
På brudekjolen var det blonder på ermene, de har jeg brukt omigjen på lua, brystet og i ermeåpningen. Blondene på skjørtet var der fra før.

Så i morgen er det overlevering av dåpskjolen!!Jeg er kjempespent på om de liker den, og ikke minst om den passer den lille prinsen. Den ble litt smalere rundt livet enn jeg hadde tenkt, men håper den passer likevel! :)
Da er det natta for meg!
Ha en god natt!
P.S: Noen som vet hvordan jeg får bort den Photobucket rammen som ligger bak teksten midt på bloggen?? Vet ikke hvorfor den har havnet der.....

5 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

WOW!!! Den var bere nydeleg♥
So flink du er!
Kan garantere at dei som skal ha den blir fornøgd☺

Klem M♥

Christina's Handmade sa...

Den ble kjempefin! Virkelig imponert over det du har fått til:) Gi deg selv en klapp på skuldra for den Maren! Kan ikke bli misfornøyd med den dåpskjolen der nei :) Ha en fin dag! Klem Christina

Anonym sa...

Nydelig stykke håndarbeid,flink er du. :)Klems. Vet ikke hvordan du får bort den der firkanten,sikkert andre som vet.

Ruths datter sa...

Så nydelig den ble og så gøy med gjenbruk. Super. Lua ble også veldig fin.
Klem

Precious Home sa...

Den ble alldeles nydelig! Kan se at det er samme kjole, men likevl en helt annen;)

Flink du!!!

Ha en fin dag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...