onsdag 26. september 2012

Smells like Marc Jacobs

Å finne gode parfymer er ikke lett. Dufter som lukter veldig godt på andre, kan lukte lite godt på seg selv. Og når man står i parfymeriet, og hyllene bugner av allmulig slags parfymeflasker, er det ikke så lett å skille ut en enkelt lukt man liker.  Jeg har flere parfymefavoritter, og det ender alltid opp med at jeg kjøper de samme duftene når det er på tide å fornye parfymen. Men nå har jeg funnet en ny favoritt, Marc Jacobs! Jeg var så heldig å få en Marc Jacobs parfyme av min bror (skrev om det HER), og etter det ble jeg fan av disse duftene. 
Den nyeste på hylla på badet er "Eau So Fresh", den kjøpte jeg med meg på den obligatoriske runden på tax-free`n nå når vi var på tur. Den er veldig god, lett og frisk, slik jeg liker det. Jeg liker ikke at det lukter parfyme av meg, hvis dere skjønner :) Liker at lukten er frisk og naturlig, og at ikke det henger igjen en sky av tung parfyme i det jeg passerer. 
"Oh Lola" er en litt søtere duft enn "Eau so fresh". Vida sier at jeg lukter godteri når jeg har tatt den på meg :)
Og et ekstra pluss med disse parfymene er de nydelige flankongene! Man trenger ikke så mye pynt ellers på badet når disse står fremme!
Sist gang jeg kjøpte "Daisy" parfymen, fulgte det med en liten flaske. Og den er kjempefin å ha i vesken og på reise. Veldig praktisk!
Om du er på jakt etter en ny duft, anbefaler jeg deg virkelig å snuse litt på disse om du liker lette og friske dufter. 
Ønsker deg en velduftende onsdag! ;)
( Hei Davy Wathne!)

3 kommentarer:

Idun // Breidablikk sa...

nei parfymer er ikkje lett! dei aller fleste parfymer luktar gamal fyll på meg.. pga alkoholen i dei... Så eg har nokre få favorittar og kjøper sjeldan nye :p

Lekre flasker då! Og kjempefin hylle på badet! :)

A-H sa...

Takk for tips, til både feire og parfyme;)

Norwaystyle sa...

Takk for tips. Det skal sjekkes ut. Fine flakonger også. Min favoritt er Nina av Nina Ricci. Fortsatt god onsdag til deg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...