onsdag 5. september 2012

Premien min ♥

Jeg var så heldig å vinne en fotokonkurranse i sommer, som lokalavisen vår arrangerte. Temaet var "Sommer på Sula". Ikke så veldig mange skikkelige sommerdager å få tatt noen sommerbilder på, men man kunne jo også tolke dette temaet som man ville. Om man forbinder sommer på Sula (øya vi bor på) med regn, så er det jo selvfølgelig det bildet man sender inn :) Så gøy å vinne da! Og jeg ble jo kjempeoverrasket, jeg vinne en Foto-konkurranse,liksom?! Ikke er jeg noe flink å ta bilder, vil gjerne kunne det, men bildene blir sjelden slik jeg forestiller meg. Men syns likevel de bildene jeg hadde tatt av jentene i fjøra tidlig i sommer ikke ble så verst, så jeg prøvde lykken og sendte inn et bidrag. Stor stas da bildet kom i avisen, og jeg var kåret som vinner! Og en superflott premie også; gavekort på 1000,- på valgfri butikk her i Langevågen!Og det var ikke lett å bestemme seg for hvilken av de fine butikkene, men valget falt på Gavehuset! Her har de litt for store og litt for små, så kanskje vi kan få nytte av premien alle mann...eller? ;) Som dere ser av overskriften har jeg kalt premien for min, egentlig ikke bare min da, men jeg var raskt ute med å sikre meg en lampe fra den gavekort summen!
Ny lampe over kjøkkenbordet!Var ikke den fin,vel? Den kommer fra L&L collections. Og gjett hva;vi har fortsatt mer igjen av gavekortet for denne fine lampen her kostet ikke mer enn 579,-! Konge! :) 
Den er fin og hvit inni, har svart stoff ledning og rund,flat kopp til takoppheng i samme farge som lampen. Noe som jeg syns er et kjempepluss, for syns det er litt finere enn de hvite plastkjeglene som mange taklamper har. 
Men dere; er det virkelig slutt på glødepærer? Det har ikke jeg fått med meg. Skjønte det først når jeg skulle ha pære til denne lampen, for det var tomt i lyspærehyllene i de butikkene jeg var innom. 
Men lurer litt på å ha en kjempepære i denne lampen; jeeeii or neeeiii? 
Spørs om det er å oppdrive lenger.....
Nå er det middagslaging next; 
lavkarbonadekaker :)
PS; Har dere forresten lyst å se vinnerbildet mitt? Here it is:3 kommentarer:

Unknown sa...

Gratulere så mye:) Vinner bildet var bare kjempe fin:) Fikk en følelse av sommer:) Lampen var også kjempe kul:)

Igjen Gratulere så masse, ønsker deg en riktig fin onsdag:)

Mvh Davina

Nicoline sa...

Det var jo helt utrolig skjønt bilde, nå har ikke jeg sett de andre bidragene, men jeg tenker: Ikke rart du vant!
Også så flott premie, nydelig lampe!
Ha en fin torsdag og helg når den kommer.
Klem Nicco

fam gab sa...

Gratulerer - skjønner godt at dette ble et vinnerbilde. Helt nydelig av to skjønne prinsesser. Lyser sol, sommer og lykke lang vei :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...