søndag 23. oktober 2011

Stuegulv før-etter

Nå har vi flyttet!:) Hit har vi flyttet, egentlig på 1-2-3, når det først skjedde Vi har jo puslet litt og flyttet litt og litt småtterier, mest ting og tang i boden og saker som gikk rett på loftet. Men nå har vi flyttet på ordentlig, tatt dyna og tannkosten under armen og sovet her èn natt! Vi solgte leiligheten vår på tirsdag, og flyttet det meste i går, så egentlig ganske effektivt.
Men mens vi ventet på datoen for visning og salg av leiligheten har vi pusset opp litt her i det "nye" huset. Vi har malt alle rom og malt utvendig. Også fikk jeg gjennomslag for å pusse golvet på stua :) Jeee..var litt motstand fra Mannen i førstninga, men så gikk han med på det! Så da satt vi igang, lånte oss gulvslipemaskin og satte igang en regnfull og mørk kveld!
Dvs pappa og storebror satte igang :) Greit å ha kyndig hjelp!
Her er de inne i det bråkete og støvete "teltet" sitt. Greit å gjøre slik før noe som helst har kommet inn i huset, pga støv og rot.

Sånn, da var grunnarbeidet ferdig; pussing 2 ganger,støvsuging, lett vask, lett puss igjen, også støvsuging tilslutt....

Og så kom vi igang med det jeg var aller mest spent på, lakking! Vi brukte 3-stjernes gulvlakk med litt hvitt i, i silkematt. Vi lakket med 1 strøk med hvitfarget lakk, og ett strøk med klarlakk i samme merke. Og da ble det seende slik ut;

Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Var litt i tvil om vi skulle ha ett lag til med hvitfarget lakk, men syns det ble veldig fint slik det er nå! :)
Nå er det meste av møbler på plass på stuen, det gjenstår litt pynting og "stæsjing", så kommer det bilder av den komplette stuen etterhvert :)
Håper dere har hatt en fin helg, og er klar for en ny uke!Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...