mandag 28. februar 2011

Et par malingsstrøk gjør seg

Det mintgrønne skapet som jeg nevnte i innlegget under er nå ferdig! Tenkte at jeg skulle vise dere det ferdige resultatet, som jeg er veldig fornøyd med. Var litt usikker på hvordan fargen kom til å bli, fikk den blandet ut i fra et Tilda stoff :)
Endelig husket jeg å ta Før-bilde, er alltid så ivrig med mine maleprosjekt så glemmer av å ta bilde av tingene før malerkosten svinges...
Skapet sto i kjelleren på huset her vi bor. Jeg har tatt bort dørene på det og et par hyller for å få litt bedre plass til å henge klær i det.

Skapet er som dere ser trehvitt og ubehandlet inni, og lyslys blå utenpå. Litt slitt, men ikke sånn fint slitt om dere skjønner hva jeg mener, så det trengte seg litt maling!

Så var jeg i gang!Første strøket med grunning! Skapet hadde nok sikkert blitt fint som hvitt også, men jeg syns mint er en nydelig farge. Og siden jeg skal ha det i butikken, gjør det litt mer av seg med litt farge. Og mint er jo en farge som er nydelig sammen med mange farger; Lilla,lyserosa,brun,grå, hvit,grønn, lyseblå, jeansfarge....Ja, ivertfall så kan man ha mange fine klær med fine farger i dette skapet i butikken!

For å få akkurat den mint- fargen jeg ville ha, tok jeg med et bit av et Tilda stoff (tror det var fra serien som kom i fjor vår). Og sammen med fargehandlerdama fant vi en farge som var veldig lik fargen på stoffet. Og jeg må si meg fornøyd med fargen:)

Så her er skapet i sinn nye prakt! Mint er fint! ;)
Skapet huser nå små babyklær og ting de de nyfødte prinser og prinsesser! Og morfars gamle koffert!
På bildet ser man ikke helt fargen, pga det er tatt med mobilkamera og ikke så bra lys. Men man ser ihvertfall at det ble mye bedre enn det var!

Da var mandagen snart over, og ei ny uke er godt i gang!
Og i morra er det 1.mars, 1.vårmåned!
Ja, her våres det, idag kunne jeg ha småsko når jeg var ute å gikk! Herlig!
Klem

1 kommentar:

Unknown sa...

Ble kjempefint!
Nydelig farge ♥

Klem Line

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...