onsdag 17. november 2010

Unike barneklær

Det som er litt stas i butikken er å ha noe som ingen andre har! Og det har jeg nå!Mamma kom over en kjempeflink dame som designer og syr klær til barn. Og så kontaktet jeg henne om hun ville sy noe til butikken min, Lille venn. Og det ville hun og nå har forklekjolene jeg bestilte kommet, og jeg er kjempeimponert!! Hun syr klær av gamle duker, gardiner og andre ting som kan fortelle en historie, og sammen med nye stoffer blir dette noe helt unikt! :)
Her har hun brukt en duk fra bestemoren sin, og applikert på søte små hjerter i forskjellige mønster!
Kjoleforkledene er laget med to brukssider, med to ulike farger og mønster på hver side. 2-i-1 løsning, og det er veldig anvennelige plagg. Søte med en tights under eller tøff med en baggy bukse under. Man kan ha de lenge, som en kjole først og etterhvert som en vokser; en topp.
Søte retrokaniner på den andre siden av bestemors duk!
Dette forkledet er i størrelse 1-2 år.
Designeren, Gry Annette, har sitt eget merke ;Red Shoe.Hun tar imot bestillinger og syoppdrag, så om du har noe du ønsker feks å sy om, ta gjerne kontakt med henne. Hun forvandler garantert det om til det skjønneste, tøffeste eller kuleste plagg :)
Dette forkledet i 2-3 år er min favoritt! Jeg spurte henne om ho kunne lage noen "julete" forkle, men som også kan brukes resten av året. Syns absolutt hun klarte oppdraget :)
Kontaktinfo til den dyktige designeren:
Gry Annette mob. 41326597
Hun bor i Stordal her på Sunnmøre
Dette er virkelig unike plagg. Hun syr ikke to like plagg, så man vil ikke finne nabojenta i det samme kjoleforkledet! :)
Så er du ute etter en unik julegave til en liten prinsesse, er dette absolutt et godt tips!
Jeg har som sagt disse tre forkledene i butikken min, de har fått mange beundrere allerede :)
Når disse kom i posten, og jeg fikk se hvor nydelige de var, ble jeg skikkelig inspirert til å sy! Tror ikke jeg skal prøve meg på klær helt enda, selv om jeg fikk veldig lyst, men har litt på listen til jul så får vente til 2011! :)
Ha en flott onsdag!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så nydelige de var ♥ Herlig!
Og ekstra morsomt at de har litt historie:)

Klem line

Emmas Verden sa...

så fine de var..søte og morsomme :)
..men mi snuppe e nok for stor ;))

ha en fiiiin dag!!
klem Anne♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...