mandag 29. november 2010

Adventstake 1 av 3

Nå er pyntingen av huset i gang! All julepynten står utover spisebordet her på stua, så det hele ser litt kaotisk ut! Men det blir litt etter litt, tar rom for rom. I dag har gangen blitt så og si ferdig, skal etterhvert som julen nærmer seg ha inn litt røde detaljer. Små røde drypp dag for dag. Den er iverfall nyvasket!!Èn ting mindre på listen! :)
Alt til advent er klart; stjerna, stakene ( både de elektriske og stearinen) og den store lysende kula i kjøkkenvinduet som Mannen i mitt liv stolt har plukket ut, og han ser det som en stor bragd at han har plukket ut noe som får blir værende her i huset...(for sakte men sikkert snikes det ut uønskede og "unkarsrede-aktige" objekter av undertegnede)
I dag er det adventstaken som henger på kjøkkenet som skal vises til den vide verden! Den er en hengelysestake som henger på kjøkkenet vårt hele året. Har hatt den et par år nå og er veldig glad i den, veldig fin og den kan pyntes på mange forskjellige måter, alt etter anledning og høytid!
Vanligvis henger det helt blanke prismer på denne staken, men jeg har i anledning advent tatt dem av og erstattet dem med disse fine prismene i fattimannssølv med tall på!Så har jeg knytt en sløyfe i velour i en fin, dus lilla farge!
Dette er èn av tre adventsstaker i år!Har et par på stua også, og kanskje blir det èn i gangen og! ;)
Imorgen fortsetter pyntingen, nå er det natta!
God natt!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Så koselig når julen kommer snikende inn litt for hver dag ♥
Nydelig lyskrans i taket, og så flott med de tallene og båndene, ble straks julete da:)

Ha en fiiiin Tirsdag!

Klem Line

Noatunfrua sa...

Den lysestaken har jeg også! Mine perler har riktig nok falt av (et lys i fritt fall ødela den :(), men har planer om å få opp igjen noe lignende :)

Din ble jo aldeles nydelig med tallprismer og sløyfer! Vakkert :)

Hjerterom sa...

Hei :)
Koselig blogg du har ! :)
Har ikke hatt konkuranse på lenge,ikke etter at jeg hørte at det ikke var lov.
Men tror det er enkeltpersoner som står bak desverre...
Får satse på min nye side:)
Ønsker deg en koselig førjulstid.
Klem Siw

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...