mandag 7. juni 2010

Party for 2

Sommer er jo høysesong for brylluper, og vi skal i to stykker i sommer. Begge to er i august, med en uke mellom hver. Også er det til to forskjellige, det ene er familie og det andre er venner, så jeg tenkte at jeg kunne godt bruke den samme kjolen to ganger. Men det er nettopp det; hvilken kjole skal jeg ha??! Det er jo 4 uker før termin, og jeg kommer ikke til å føle meg så fresh og "kjolete" på det tidspunktet! Husker fra da jeg gikk med Vida, poppet det ut en skikkelig mage de to siste månedene av svangerskapet. Og jeg syns at magen har blitt ganske stor allereie, skal tro om 2 mnder? Og det er ikke lett når jeg nå har kroppsfasong som en Y med runde former (opp til brystene ivertfall), både fra siden og framifra....alle kjoler på ser ut som man har lagt en duk over et martiniglass...ingen heldig fasong!
Jeg hadde bestemt meg for en kjole fra Kappahl (den fotside i Rose serien).Men da jeg fikk den på, var den ikke noe fin på meg, det ble for mye mønster og tøy, det bare forstørret meg og magen!Og det vil man jo helst unngå?! Så da fant jeg denne;
En kjole helt etter min nese, men prisen var ikke deretter:(
1200 snurps kostet denne, og det er jeg ikke villig å betale for en kjole jeg kanskje ikke kan bruke igjen. Et lite minus med denne var at den ikke var lang. Det er et av kriteriene jeg har; tenker at hovne,gravide legger ikke er så lekkert,så det må skjules ;)
Så hvilken DA? Er jo 2 mnd igjen, men liker å ha ting i boks i god tid, og ivertfall begynne å tenke så smått på antrekket. Vil jo gjerne føle seg og være litt fin selv om man er stor og gravid!
Dette er jo en drøm av en kjole fra A Pea in the Pod, elsker fargen på den!Men der er sikkert fin pris på den òg!
Syns å huske at mamma hadde noen kjoler fra sin ungdom, som var litt vide i fasongen. Kanskje jeg slipper mer kjoleleting i butikkene, bare i mammas kleskap:)
Denne lilla også er nydelig!Noe i denne gate hadde passet meg perfekt! (ivertfall før jeg hadde fått prøve den :/ )
Tar gladelig i mot tips om penkjoler til gravide, eller kjoler som kan passe til en med stor mage(trenger ikke å være  beregnet som gravidkjole)!
Nå skal jeg kose meg med litt jordbær m/vanilje (som om det hjelper på kjolevalget og magestørrelse :).....)
Ha en flott kveld!

2 kommentarer:

Emmas Verden sa...

ikke lett å finne kjoler..mage eller ei..
men gravide mager er jo det fineste som finnes..ikke noe å gjemme vekk :))
håper forma er bra..kos deg med den voksende magen ;))
klem Anne♥♥♥

Christina's Handmade sa...

Kan finne masse rart i gamle klesskap :)
Synes ikke butikkene har så mange kjoler for tiden, men har du vært inne på asos.com og sett hva de har der? de har mange flotte kjoler, også egen mamma-avdeling. Prisene der er veldig fine, men minuset er jo at du ikke får prøvd og at det kan komme toll i tillegg :(
Blir veldig kjekt med bryllup i sommer og du blir sikkert kjempefin!
Klem Christina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...