tirsdag 15. juni 2010

Mitt "Lillebror"-prosjekt

Jeg har jo som sagt før alltids et (eller flere) prosjekter på gang. Og i dag ble jeg ferdig med ett av de!Endelig! Jeg har følt meg litt som Lillebror i Prøysens vise. Jensemann som starter med et sybord til mor, men ender opp til slutt med spekefjøl. I mitt tilfelle startet jeg med friskt mot og skulle sy mitt aller første plagg;en buksedress, sommerens store hit hos barna!

Joda, jeg skulle sy en til en niese i str 8 år! Men så når jeg fant det stoffet jeg hadde tenkt  til buksen i stoffhaugen min, var det litt for smalt til å passe til 8 årsmønsteret, så da tenkte jeg at alltids noen som kan bruke str 6 år.....Satte meg ned og sydde og koste meg verre enn verst, og gledet meg til å kunne vise frem mitt aller første hjemmesydde plagg!Men så viste det seg etterhvert at beina var litt i forskjellige lengder, så da tenkte jeg at jeg syr den slik at den passer Vida, sånn ca størrelse 3 år! Målte og klipte, og hummet litt mens jeg jobbet med det!Så skulle herligheten prøves på Vida, men den var da en størrelse for liten!Uæææ....hva skjedde? Så nå sitter jeg igjen med en ganske så søt bukse i str 86, tror den størrelsen skal stemme :)
Jaja, learning by doing sier jeg bare! Nå har jeg lært meg litt om det å sy klær, så gir ikke helt opp enda, kommer kanskje flere kreasjoner etterhvert! Men uvisst i hvilken størrelse de kommer i, det får jeg ta etterhvert i prosessen! Men at det er en nyttig ting, skal ingen komme fra ! ;)
Ha en super kveld!

2 kommentarer:

meaningmoon sa...

Hehe du er hvertfall god som prøver, buksen var jo super søt den♥

Emmas Verden sa...

funny ;)
ble fin da!!!
har du bikini til 8-åringer??
klem Anne♥♥♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...