torsdag 27. august 2009

Småmøbler på sin (foreløbige) plass

Da har jeg endelig funnet en grei plass for de småmøblene jeg arvet etter farmor. Eller dvs;en foreløbig plass. Mannen i mitt liv rynket noe på nesen da han fikk se det, og jeg forsikret han om at det bare var for en prøveperiode til en bedre plass dukket opp...;) Var ikke så lett å finne småting å pynte med på den hylla. Enten ble de for små, slik de forsvant eller så ble de for store og passet ikke i det hele tatt! Får satse og håpe på en god loppis sesong, så kanskje noen søte, særegne og fine ting kan finne veien dit:) I mellomtiden får min førstefødte Tilda engel sitte der og følge med oss, og bokstavene våre og et lys får pryde den nederste hyllen.
Bordet har ikke fått den voksbehandlingen som jeg har lovt det. TingTarTid her i heimen, men det blir, det blir...snart:) Lysestaken fant jeg på en gjenbruksbutikk i Danmark, kostet 25 kr. Den er brun, og med utskjæringer på foten. Vurderte å spraylakkeren den, men har bestemt meg for at den skal få være slik den er!Liker den godt slik, hvorfor forandre da? :)

Av pappa har jeg fått noen gamle brev, som er adressert til oldemoren min, som het det samme som meg, både fornavn og etternavn. Poststempelet er fra 1945, så det er over 60 år gammelt. Syns gammel håndskrift er så fint, brev som er skrevet med slik skrift virker så personlige og at noen har brukt god tid og gjort seg flid med å skrive. Nå tildags klimprer man ned noen ord på dataen, og sender det med e-mail. Langt i fra personlig, syns jeg da!

Nå skal jeg gå og ta meg en kopp te av min nye favoritt te; Green Tea med mint!mmmm...nydelig god!:)

PS:I morra er det fredda`!!:)

2 kommentarer:

Kreoline sa...

Skjønt bord og hylle, kjekt å arve gamle ting, har litt mer verdi da. Så koselig med gammelt brev, sett det i glass og ramme. HA en fin fredag, nå er det leggetid her. Klem.

Therese fra huset med de rare i sa...

Så fine møbler dte var da!! Synes det var riktig så fint jeg!! Heldig du er som har noe å arve:) Nydelig med gamle brev og (misunnelig)- og Tilda engelen din er skjønn!!!! Kos deg med freddan:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...