fredag 28. august 2009

Små personligheter

Jeg synst at hver enkelt av de Tilda figurene jeg syr har en egen personlighet. De får alle et ulikt ansiktsutrykk, og er unike hver og en! Derfor har jeg valgt å gi hver figur et lite hjerte, et lite tøyhjerte. Ideèn fikk jeg fra en bamse som jeg laget selv i Dublin (som forøvrig er verdens beste by i verdens beste land ;) ). Der puttet de et lite hjerte inn ihver enkelt bamse. Den ideèn har jeg altså adoptert videre til tildafigurene mine, de figurene med ansikt vel og merke :)

To nye søte personligheter her hos oss er Lille Lavendel og Giraffen Geoff! De har stått siden før vi reiste på ferie, ferdig sydd men døv-blinde stakkars. Men nå har de fått påsydd ører og øynene er på plass, så nå er alt bare velstand for de to jungeldyra våre!
Inspirasjonen til å sy de to dyra her fikk jeg fra en leke Spurven har. Hun har en Noah`s ark, hvor alle dyra er av tøy. En dag vi satt og lekte med den, plumpet ideèn om at jeg kunne sy slike dyr bare litt større, ned i hodet mitt. Og så begynte jeg å tegne meg frem til et mønster som kunne ligne på en elefant og en giraff. Det ble en miks av Tildamønstere og min egen fantasi!Lille Lavendel passer perfekt på Spurvens lilla rom!

Giraffen Geoff skal få bli hos oss en liten måned, før han flytter videre til et lite bursdagsbarn!

I kveld skal Mannen i mitt liv på pokerkveld, og jeg vurderer smågodt + "En shopoholikers bekjennelser" på DVD!En skikkelig solo-jentekveld!:)

Ha en fin fredag!!

5 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

so kjempesøte dyr :) skulle ønske eg va litt flink å sy for tilda figurar har eg so lyst på!!

god helg!!

Klem M :)

Therese fra huset med de rare i sa...

Så flotte dyr du har laget!!! Nydelig ide å ha et hjerte inni hver enkelt figur!!! Gir de bare enda større personlighet synes jeg!! Har solo jentekveld her i dag selv:) Deilig det:P

Kos deg masse!!

Anette {foreldremanualen} sa...

Wow! For meg er det bare helt ufattelig at man kan sy slike selv... ;-)

Kreoline sa...

Så skjønne de var, koselige leker for de små. Kos deg i kveld, ikke la det blir for mye snop, hihi. Klem.

Fru Luna sa...

Nei så flink du er! De var kjempesøte :)
Det lille fugleburet kjøpte jeg mens jeg kjørte gjennom Finland i sommer...
Klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...